27 Haziran 2012 Çarşamba

Ciğer Tava



Malzemeler:
500 gr. kuzu ciğeri
1 kuru soğan
1 çorba kaşığı tereyağ
az sıvı yağ
tuz



Yapılışı:Yanmaz tava az sıvı yağ ile ocağa alınır. Küçük doğranmış ciğer tavaya ilave edilip suyunu bırakıp çekene kadar kavrulur. Kuru soğan piyazlık doğranır ve tereyağ ile birlikte ciğere ilave edilir. Bu işlem kısık ateşte yapılır. Soğanlar ve ciğer pişene kadar ara ara karıştırılır. En son tuzu eklenip ocaktan alınır. Afiyet olsun:)

1 yorum:

  1. Dana ciğerini kuzu ciğerini herzaman ciğerciden almalısınız fiyat tazelik ve daha uygun olması için Toptan Sakatat - Toptan Dana Ciğeri  satışı yapan yerlerden almaya çalışın daha iyi olur.

    YanıtlaSil