1 Eylül 2012 Cumartesi

Ev Yapımı Sebzeli Kumpir


Malzemeler

6 adet orta boy patates
100 gr tereyağ
100 gr kaşar
1 çay bardağı mısır
1 su bardağı yoğurt
1 su bardağı garnitür
4 adet kornişon turşu
10 tane zeytin
ketçap, mayonez

Yapılışı: Haşlanmış sıcak patatesleri tereyağı ve kaşarla iyice bir birine karıştırın. Borcam tepsiye düzgünce yayın. Yoğurdu üzerine ince bir tabaka dökün, garnitür, mısır, turşu ve zeytinle süsleyin . Ketçap ve mayonezide istediğiniz miktar ve şekilde ilave edin. Servis yapınca isteğe göre kaşar ve soslardan ekleyebilirsiniz. Damak zevkiniz ve yaratıcılığınızla servisi şenlendirin. Biz hafta sonumuzu kumpir partisi ile renklendirdik. Sizede ısrarla tavsiye ediyorum. Afiyet olsun:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder